Workshops

Leren kan worden geleerd! In zijn seminars demonstreert Boris Nikolai Konrad de verschillende methoden van geheugentraining aan de hand van praktische voorbeelden uit het werk en het dagelijks leven, bijvoorbeeld het onthouden van een naam. De deelnemers bereiken nog tijdens de seminar geheugenprestaties waar ze zich vooraf alleen maar over konden verbazen.

De seminars richten zich op oefeningen die relevant zijn voor het betreffende publiek. De deelnemers leren de methoden zelf toe te passen en over te dragen naar hun concrete toepassingen. Als de seminar een onderdeel is van een verdere trainingsserie of -module in een uitgebreid seminarprogramma, dan wordt de training daarop afgestemd. Natuurlijk is ook plezier een groot onderdeel van het programma: alleen als creativiteit en fantasie worden gebruikt, wordt het geheugen het best gestimuleerd.

 

prof

Openbare Workshops

Dr. Konrad geeft meestal workshops en lezingen voor bedrijven. Maar op enkele dagen per jaar biedt hij ook openbare, interactieve workshops geheugentraining aan. Superbrain! Geheugen training voor dagelijks en professioneel gebruik (Nederlands)

  • Voor gezinnen: Superbrain! Geheugen training voor volwassene en jongeren (9-15 jaar) (Nederlands) 
  • Voor gevorderden: Geheugen training voor gevorderden; - Herhalen, verdiepen en toepassen (Nederlands)
  • Voor duitstalige workshops en aanbiedingen in Duitsland kijk op www.boriskonrad.de

Alle workshops zijn van 9.30 tot 17 uur (inclusief pauzes). De prijs is 390,- Euro (incl. BTW) per persoon. Het deelnemer aantal is maximaal 17 personen en minimaal 5. Als twee weken voor de dag niet genoeg deelnemers zijn, gaat de workshop niet door en krijgt u uw aanbetaling terug.

Data 2024 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagen in 2024 zijn nog in voorbereiding / op aanvraag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een open seminar met u?!

Als het boeken van een eigen workshop voor u alleen om financiële of organisatorische redenen niet mogelijk is, waarom organiseren we dan niet samen een open seminar? Als u minstens vijf betalende deelnemers garandeert, vinden we samen een afspraak op uw locatie. De seminar wordt dan door ons aangekondigd als een extra open seminar en u wordt betrokken bij het werven van deelnemers. De inhoud komt dan overeen met die van de open seminar, een aanpassing speciaal voor uw behoeften is hier om voor de hand liggende redenen niet mogelijk. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Gesloten seminars voor uw groep - het juiste seminar voor iedereen

Seminars met de geheugentrainer Boris Nikolai Konrad zijn niet alleen populair in het kader van de klassieke, bedrijfsinterne bijscholing, maar worden ook gebruikt als incentive en motivatieevenement voor medewerkers en in het kader van de werving van medewerkers en studenten. Immers, wie heeft de mogelijkheid om te trainen met een wereldkampioen die bekend is van TV? 

Interactief seminar 
In tegenstelling tot lezingen die vooral aanzetten tot denken, ideeën geven, motiveren en stimuleren, richt een seminar zich op het praktische leren en de toepassing in de praktijk. Daarom moet normaal gesproken ten minste één volledige seminardag worden gepland. Afhankelijk van de behoefte kan een lengte van één tot drie dagen nuttig zijn. In modules van één tot twee uur lang kunnen elementen zoals het namen onthouden of presentatiea geven zonder aantekeningen extra aandacht krijgen indien gewenst. Wij stemmen de exacte inhoud van elke seminar graag af op uw specifieke behoeften. 

Voor langdurige succes bieden wij u graag ondersteuning in de vorm van videocontent en oefeningen uit de online cursus, evenals follow-up webinars en videocoaching. 

Boris Nikolai Konrad woonde en werkte in Engeland en Nederland. Hij biedt zijn seminars aan in het Duits, Engels en Nederlands.

Neem contact met ons op zodat we de beste manier van werken voor uw bedrijf en uw deelnemers kunnen bespreken.

Aangeboden seminars

  • Superbrain! Geheugentraining in het dagelijks leven en op het werk
  • Geheugentraining voor leidinggevenden: vrij presenteren, mensen kennen, in korte tijd het optimale resultaat bereiken
  • Namen onthouden - de seminar voor uw salesteam en al diegenen met veel klantcontacten.
  • Leren in onderwijs en opleiding - leersucces in alle facetten (ook geschikt voor stagiairs en studenten)

Coaching:

  • Individuele coaching voor speciale behoeften voor leidinggevenden, bestuursleden en geëngageerde personen.