Keynote speaker

De wereld van de geheugentraining heeft Dr. Boris Nikolai Konrad al heel lang gefascineerd, zodat hij zijn geheugen voortdurend heeft getraind en verbeterd. Met zijn vaardigheden die hij op deze manier heeft opgedaan, inspireert hij vandaag wereldwijd talrijke toeschouwers. Als wetenschapper onderzoekt hij de neuronale basisprincipes van geheugentraining, evenals de effecten van moderne technologie op onze hersenen en de voordelen van geheugentechnieken.

Het is voor hem veel belangrijker om andere mensen te laten zien waartoe ze in staat zijn dan de aandacht te trekken met indrukwekkende prestaties. Omdat iedereen in korte tijd geheugen prestaties die verbazen bereiken kan! Iedereen profiteert van de kennis hoe technologie ons denken verandert en welke spannende resultaten hersenonderzoek oplevert.

Daarom is Boris al jaren als Keynote Speaker in Duitsland en internationaal actief, om met innovatieve en boeiende lezingen de luisteraars te laten zien hoe ze hun geheugen blijvend kunnen trainen en om de neurowetenschap begrijpelijk te maken. Bedrijven die een lezing van Boris boeken kunnen zich verheugen op een interactieve en vermakelijke lezing, waar de gasten nog lang over zullen praten - en die ze gaan onthouden. In Nederland bekend van talrijke televisieprogramma's (Wedden dat ik het kan, HGT, Tijd voor Max etc.) en van zijn bestseller "De geheimen van ons geheugen", vult Boris ook uw zalen. 

Keynote Speech

Van 20 minuten in de stijl van een TED-Talk, tot klassieke 60 minuten of een meerdelige dinertoespraak. Boris Nikolai Konrad past zich aan het format van uw evenement aan en zal de inhoud die belangrijk is voor uw publiek in detail met u bespreken.

In zijn lezingen laat de geheugentrainer zien hoe indrukwekkend geheugenprestaties kunnen zijn. De opening verbaast en fascineert al, als Boris zijn eigen prestaties demonstreert en desgewenst bijvoorbeeld alle gasten met naam verwelkomt - natuurlijk zonder notities maar uit het hoofd!

Hij legt de verschillende voordelen en mogelijkheden van technieken zoals het geheugenpaleis uit, maar richt zich vooral op de praktische toepassing. Zijn toehoorders staan al snel een tweede keer verbaasd tijdens de lezing. Verbaasd over zichzelf - omdat ze al tijdens de lezing meer kunnen onthouden als ze ooit hadden verwacht!

Naarst geheugentraining heeft Boris ook lezingen over kunstmatige intelligentie en het denken in de toekomst. Ook hier kunt u een interactieve bijdrage met veel humor verwachten die een goed onderbouwde inhoud en duidelijke boodschappen tussen lachen en enthousiasme overbrengt.

Boris boeken

Boris Nikolai Konrad geeft zijn lezingen zowel in het Nederlands, als in het Engels en in het Duits. U kunt hem boeken als een hoogtepunt op klantenevenementen of incentives, als een afwisseling tussen de vaklezingen of als inleidende spreker op uw evenement. Uiteraard wordt de lezing op maat gemaakt voor uw bedrijf en evenement.

De verschillende lezingen over geheugentraining, het onthouden van namen, kunstmatige intelligentie en het denken in de toekomst zijn zeer veelzijdig en passen bij veel evenementen. Want wie profiteert er niet van een goed geheugen en de kennis hoe technologie onze hersenen verandert?

Geïnteresseerd in het boeken van Boris Nikolai Konrad als keynote speaker? Neem contact met ons op zodat we samen met u de optimale inzet voor uw publiek en uw evenement kunnen bespreken! Schrijf ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel zijn management bij Bukman Management (Amsterdam) +31 6 51170110

Videos? Ja zeker!

Graag sturen wij u videofragmenten of opnames van lezingen en keynotes van Dr. Boris Nikolai Konrad. Schrijf gewoon een email over uw wensen zodat wij u passende voorbeelden kunnen toesturen!