Geheugentraining met de wereldkampioen

Wie gemakkelijk een aantal namen en feiten kan onthouden, gegevens en definities in het achterhoofd kan houden, ze vrij kan presenteren en gesprekken en workshops uit zijn hoofd kan leiden, heeft een duidelijk voordeel in het professionele leven! Dr. Boris Nikolai Konrad is niet alleen wereldrecordhouder en geheugenonderzoeker, het treedt ook al jaren op als geheugencoach met zijn lezingen in het Duits, Nederlands en Engels en bewijst dat iedereen de technieken in korte tijd kan leren.

Zijn keynote "Geheugentraining met de wereldkampioen" is een gegarandeerd succes voor elk publiek. Of het nu gaat om een stagiair of CEO, jong of oud, iedereen heeft baat bij een goed geheugen. Een evenement met de TV-bekende geheugengenie (Wedden dat ik het kan, Hollands Got Talent etc.) vult de zalen en al tienduizenden bezoekers zijn verbaasd worden. Verbaasd over de bijna ongelofelijke geheugenprestatie van Dr. Konrad die hij aan het begin van zijn lezing demonstreert. Maar dan ook net zo verbaasd over de eigen prestatie, als men zich tijdens de lezing al meer kan herinneren dan men ooit voor mogelijk zou hebben gehouden!

"Deutschlands Superhirn" (ZDF) geeft een overzicht van de verscheidenheid aan geheugentechnieken, altijd met concrete applicatie in focus. In de humoristische lezing leer je aan de hand van interactieve voorbeelden spielerisch hoe je je geheugen met creativiteit kunt verbeteren en hoe je met fantasie je geheugen aanzienlijk kunt verbeteren en in de toekomst bijna willekeurig veel namen, data of hele collegescripts te onthouden kunt krijgen. De lezing motiveerd om zich met het geheugen bezig te houden en zichzelf te trainen door te laten zien hoe divers en duurzaam geheugentraining kan zijn. Iedere deelnemer heeft direct een gevoel van prestatie! Dit alles op elk moment gebaseerd op eigen, hooggeplaatst gepubliceerd onderzoek van Dr. Konrad en tegelijkertijd met veel plezier en interactie!

Laat u, uw medewerkers, klanten of collega's inspireren, verrassen en motiveren wanneer Boris Nikolai Konrad u uitnodigt en begeleidt om uw eigen geheugen opnieuw te ontdekken.

Inhoud:

  • Geheugendemonstratie van de meervoudige team wereldkampioen
  • De geheimen van de geheugenmeesters
  • De beste geheugentechnieken
  • De geheugenpaleis - om lijsten of hele lezingen te onthouden
  • Getallen onthouden - voor nummers, gegevens en feiten
  • Namen onthouden - Hou elke naam bij de hand!


Lezingsduur: Aanbevolen voor lezingen van 30 tot 120 minuten. Ook beschikbaar als seminar of workshop.

Naar wens met aansluitende discussie of vraag- en antwoordsessie. Boris kan ernaast ook uw dagvoorzitter zijn. Ook geschikt voor andere formaten dan de klassieke keynote, zoals TED Talk, dinertoespraak, incentive of netwerkevenementen.

Boek nu!
Mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel: Hotline: +31 6 51170110 (via Bukman Management)