geheugentraining

Het onthouden van 201 namen in 15 minuten of 280 woorden in dezelfde tijd. Boris heeft talrijke wereldrecords op het gebied van geheugensport gevestigd en heeft miljoenen mensen verbaasd in shows zoals "The Brain" en "Got Talent" in vele landen. Hij heeft twee masteropleidingen tegelijk gestudeerd, met topcijfers, en spreekt vijf talen. Een uniek talent? Helemaal niet! Integendeel, dit is het resultaat van de geheugentraining en dus bereikbaar voor iedereen!

Geheugentraining betekent het gebruik en de training van geheugentechnieken! Het spelen van kleine spelletjes is de laatste jaren ook vaak gepromoot als "geheugentraining" of "brain training" (ook wel "werkgeheugentraining" genoemd in onderzoek). In veel studies teleurstellend beoordeelt, heeft het weinig te maken met de spannende training waar Boris mee werkt. Het gebruik van zijn geheugentechnieken met de juiste training leidt tot zeer grote effecten en successen!

Het leuke is dat de technieken kunnen worden toegepast op bijna alles wat je wilt leren en zeer bruikbaar zijn in het dagelijks leven, zowel op school, universiteit als op het werk. Dus je traint iets dat de moeite waard is in plaats van spelletjes te spelen die misschien leuk zijn maar geen betekenis hebben.

Dr. Boris Nikolai Konrad was meerdere malen de winnaar van de disciplines "namen en gezichten", "willekeurige woorden" en met het Duitse team van de de teamranking op de World Memory Championships, een jaarlijks evenement. Als hersenonderzoeker onderzoekt hij hoe geheugentechnieken in de hersenen werken en als geheugentrainer maakt hij zijn unieke ervaringen en methoden wereldwijd beschikbaar. In boeken, in lezingen als keynote speaker, in seminars en in zijn veelgeprezen online cursus: Geheugentraining met een wereldrecordhouder.

Neem een kijkje op deze website en Boris laat je graag kennismaken met de beste geheugentechnieken.