Boeken

Boek: Geheugensurvivalgids

 

geheugensurvivalgids

Bestseller! Deze boek stond 2021 en 2022 op de officiële lijst met bestverkochte boeken De Bestseller 60!

In Geheugensurvivalgids reikt Boris Konrad een overlevingspakket aan met tips, trucs en technieken waarmee je niet alleen je geheugen gezond houdt, maar je ook helpt om meer rust en ruimte te ervaren.

Geheugensurvivalgids van neurowetenschapper Boris Konrad is een praktische gids voor een ontspannen geest, een scherper geheugen en betere focus. Voor de lezers van Mindgym en De edele kunst van Not Giving a F*ck.

Heb je ook het gevoel dat je hoofd helemaal vol zit? Dat je moeite hebt je te concentreren? Dat je steeds minder prikkels kunt verdragen? Veel mensen voelen zich geestelijk overbelast. Hun hoofd raakt vol met onrustige gedachten, ze slapen slechter, vergeten vaker iets en daardoor neemt de stress toe. Hoe creëer je meer rust en ruimte in je hoofd, zodat je geest kan ontspannen en je geheugen verbetert?

In Geheugensurvivalgids reikt Boris Konrad de lezer een overlevingspakket aan met tips, trucs en technieken waarmee hij niet alleen zijn geheugen gezond houdt, maar het ook verdiept en vergroot, zodat hij meer rust en ruimte ervaart.

 Nu beschikbaar in uw favoriete boekhandel.

DOWNLOAD

- Anki bestand - Major Systeem in het Nederlands

 

Boek: De geheimen van ons geheugen

cover geheimengeheugen

Bestseller! Deze boek stond 2018 op de officiële lijst met bestverkochte boeken De Bestseller 60!

Alles in mijn hoofd?

Waarom vergeten we iets? Hoezo kunnen andere, zo als geheugenkampioenen, ontzettend veel onthouden? Waarom herinneren oude mensen zich precies wat ver terug in de tijd was - maar niet gisteren? Is het mogelijk om de ziekte van Alzheimer te voorkomen door regelmatige geheugentraining? En waarom heeft een zenuwcel een voorkeur voor de actrice Jennifer Aniston?

Dr. Boris Nikolai Konrad, meervoudig wereld recordhouder in de geheugensport en hersenonderzoeker, geeft unieke inzichten in de mysterieuze wereld van herinneren en vergeten en presenteert verbazingwekkende en interessante feiten over ons geheugen. 

Uitgegeven door Ambo Anthos, in oktober 2018 voor het eerst genoteerd in "De Besteller 60".
Nu beschikbaar in uw favoriete boekhandel.