hersenonderzoek

Hoe kunnen grijze cellen geheugen ontwikkelen? Waarom vergeten we iets belangrijks, maar houden we de grootste onzin? Waarom herinneren ouderen zich precies wat er zo lang geleden was - maar niet van gisteren? Kan een regelmatige geheugentraining het risico van Alzheimer voorkomen? En waarom heeft een zenuwcel een voorkeur voor Sylvie Meis? Dr. Boris Nikolai Konrad beantwoordt al deze en nog veel meer vragen in deze lezing, die tegelijkertijd een wetenschapsshow, hoogwaardig entertainment en zeer nuttig is.

Bewonder de geheugenprestatie van de spreker, die al bijna 15 jaar tot het absolute wereldtop in de geheugenport behoort. Lach om de grappige eigenaardigheden van onze hersenen, die de gepromoveerde hersenonderzoeker ontdekt en uitlegt. Leer hoe onze hersenen zich herinneren, hoe u beter gebruik kunt maken van uw hersenen door te begrijpen hoe ze werken en welke methoden ons in staat stellen ze optimaal te gebruiken - zoals ze bedoeld zijn. En nog meer: na deze avond zullen de deelnemers zelf kunnen ontdekken: een goede geheugen kan je leren!

Vaste gast in televisieshows, topplaatsen in science slams, uitverkochte huizen bij boekpresentaties en lezingen en zelfs hun eigen fanclub - in China. Dr. Boris Nikolai Konrad staat als geen ander voor de vermakelijke bemiddeling van de functiewijze van hersenen en geheugen. Inspireer uw gasten met de wetenschapsshow van de hersenonderzoeker, die tegelijkertijd entertainment en een lezing is.

Inhoud:

  • Geheugen Demonstratie van de meervoudige Guinness wereldrecord houder
  • Leer je hersenen beter kennen
  • Hoe grijze cellen een geheugen worden
  • Waarom wil ons geheugen soms niet zoals wij zijn?
  • Wat we kunnen leren van hersenonderzoek
  • De meest bruikbare geheugenmethodes ter wereld

Lezingsduur: Aanbevolen voor lezingen van 30 tot 120 minuten. Ook beschikbaar als seminar of workshop.

Naar wens met aansluitende discussie of vraag- en antwoordsessie. Boris kan ernaast ook uw dagvorzitter zijn. Ook geschikt voor andere formaten dan de klassieke keynote, zoals TED Talk, dinertoespraak, incentive of netwerkevenementen.

Boek nu!
Mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel: Hotline: +31 6 51170110 (via Bukman Management)