Bekend van radio & TV - bekijk hier enkele programma's

aanbevelingen

Wat anderen over Boris zeggen

Bürklin

"Bedankt voor de opzwepende presentatie vorige week op het B2B Marketing Congress in Wenen. Ik heb al lang niet meer zo'n goede lezing gehoord. Compliment."

Heike Dietz-Schedelbeck / Bürklin GmbH & Co. KG, Oberhaching / Head of Marketing Communication

 

Bank EEK AG

Boris fascineerde onze 300 gasten en mij van de eerste tot de laatste minuut. In het begin ben je sprakeloos over de capaciteiten van het meesterbrein, tot je je later met Boris' kundige leiderschap beseft dat je je veel meer kunt herinneren dan wij durven. De combinatie van wetenschap en technologie is ingenieus en onvergetelijk. Samen met het boek 'Alles nur in meinem Kopf. De geheimen van ons brein' is de meest blijvende lezing die ik de laatste jaren heb meegemaakt.".

Daniel Pfanner / Bank EEK AG / Vorsitzender der Geschäftsleitung

Focus

"Met veel humor en met de betrokkenheid van zijn luisteraars maakte hij de boog van de geheugensport naar het functioneren van de hersenen naar kunstmatige intelligentie."

Focus

Stadt Frankfurt

 "Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn oprechte dank uit te spreken voor het prachtige avondseminar met de heer Konrad. Hij slaagde er niet alleen in om alle deelnemers te betoveren, zodat de drie uur van vrijdagavond als een flits voorbijgingen, maar gaf me ook de nodige tools om mijn geheugen te verbeteren. Wetenschappelijk onderbouwd legt hij de hersenfuncties uit en bereikt hij het 'aha-effect', waarom door middel van beelden en paden een substantieel beter leerresultaat kan worden verkregen. Beoordeling voor dit seminar: 'Must-have' - absoluut boeken!"

Claudia Gabriel / Stadt Frankfurt am Main / Leitung Projektmanagement

Albert Braun GmbH

"Het beste resultaat van alle evaluatiepunten bewijst: onze deelnemers waren meer dan tevreden met de presentatie van de heer Konrad.".

Frank Gisdol / Albrecht Braun GmbH / Marketingleiter

Novartis

 "Nogmaals bedankt voor uw inspirerende lezingen op onze evenementen in Osnabrück en Frankfurt! Het onderhoudende onderwerp, maar vooral de wetenschappelijke kruisverwijzingen, passen hier zeker perfect! Tot snel en veel geluk!"

Dr. Wolfgang-Moritz Heupel / Novartis Pharma GmbH / Brand Manager Neuroscience

Bantleon

„Boris Nikolai Konrad war mit seinem interaktiven Vortrag ein echter Gewinn für unsere Veranstaltung. Bemerkenswert dabei, war die Erkenntnis, dass Herr Dr. Konrad alle Gäste abgeholt hat, egal aus welcher Branche oder welchen Alters.“

Rainer Janz / Hermann Bantleon GmbH / Bereichsleiter Produkt- und Qualitätsmanagement

FAMO GmbH & Co. KG

 "Dr. Boris Nikolai Konrad presenteert zijn publiek de fascinerende bevindingen van het laatste hersenonderzoek op het gebied van kunstmatige intelligentie. Dr. Konrad was een dynamische en up-to-date spreker, die ons evenement optimaal afrondt en altijd gericht en onderhoudend was".

Lutz Pfeiffer / FAMO GmbH & Co. KG / Leiter Marketing

Accenture

"Niet alleen vonden we de levendige presentatie van Dr. Konrad over hersenonderzoek in relatie tot Diversity & Innovation op ons evenement "Diversity Ignites Innovation" opmerkelijk, maar ook zijn individuele tips voor effectieve geheugentraining in de middagworkshop. Of het nu gaat om de tien grootste steden van Europa of de laatste tien kanseliers, dankzij zijn ingenieuze inprentingshulpmiddelen hebben onze deelnemers ze in een handomdraai uit het hoofd kunnen leren. Wij danken hem voor de inspirerende en opwindende input en zullen zijn tips zeker nog lang onthouden!" 

Sonja Thonfeld / Accenture / Marketing & Communication

Experten Service Point GmbH

Sensationeel! Dagen later hadden we nog steeds de ezelsbruggen in gedachten en konden we (onder andere) de grootste steden van Europa in de juiste volgorde voordragen! En nu leven we verder met de hulp van Dr. Konrad. Spannende geheugentraining in combinatie met interessante feiten uit de spoelen van onze hersenen, losjes en amusant gepresenteerd - petje af, Dr. Konrad, het was erg leuk.".

Kai Feige / Experten Service Point GmbH / Chief Executive Officer

Aceon

"Der Vortrag von Boris Konrad aktivierte uns von der ersten Minute an und war sehr spannend. Die Tipps fürs Namen merken leuchteten ein und können mit etwas Übung umgesetzt werden. Die Teilnehmer waren sehr begeistert vom unterhaltsamen und lehrreichen Event."

Noldi Odermatt / Aceon AG / Geschäftsführer

Marketing-Club Augsburg

De spreker Boris Nikolai Konrad was in staat om het complexe onderwerp van de geheugentraining op een speelse en eenvoudige manier over te brengen. Het enthousiasme werd duidelijk gevoeld door jong en oud. Dank u voor het uitstekende evenement! Florian Möckel

Marketing-Club Augsburg

DHBW Mosbach

Ter gelegenheid van ons evenement hadden we de geheugentrainer Boris Konrad uitgenodigd. De lezing was spannend en interessant. We waren verbaasd over het geheugen van de heer Konrad. De snelheid waarmee hij in staat was om willekeurig benoemde termen en getallen uit zijn hoofd te leren, inspireerde ons allen. Een beetje meer training in deze richting kan zeker geen kwaad! Kortom, het was een geweldige avond en te oordelen naar de feedback, waren alle deelnemers zeer enthousiast.

DHBW Mosbach

Media

Presse Partner Köln
presse@boriskonrad.de
www.presse-partner-koeln.de
+49 (0)221- 165 343 50

Hauptstraße 226
51503 Rösrath
Duitsland

Contact

Boris Nikolai Konrad
info@boriskonrad.de
Van-der-Grintenstr. 5
47559 Kranenburg

Telefoon: +49 (0)821 790040-10

Management

Wendie Ockeloen - Bukman Management
wendie@bukmanmanagement.nl
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Nederland
Mobiel: +31 6 51170110