Bekend van radio & TV - bekijk hier enkele programma's

geheugentechnieken

METHODEN EN STRATEGIEËN

Workshops

geheugentraining

Geheugentraining betekent het gebruik en de training van geheugentechnieken! Het spelen van kleine spelletjes is de laatste jaren ook vaak gepromoot als "geheugentraining" of "brain training" (ook wel "werkgeheugentraining" genoemd in onderzoek). In veel studies teleurstellend beoordeelt, heeft het weinig te maken met de spannende training waar Boris mee werkt. Het gebruik van zijn geheugentechnieken met de juiste training leidt tot zeer grote effecten en successen!

Het leuke is dat de technieken kunnen worden toegepast op bijna alles wat je wilt leren en zeer bruikbaar zijn in het dagelijks leven, zowel op school, universiteit als op het werk. Dus je traint iets dat de moeite waard is in plaats van spelletjes te spelen die misschien leuk zijn maar geen betekenis hebben.

Dr. Boris Nikolai Konrad was meerdere malen de winnaar van de disciplines "namen en gezichten", "willekeurige woorden" en met het Duitse team van de de teamranking op de World Memory Championships, een jaarlijks evenement. Als hersenonderzoeker onderzoekt hij hoe geheugentechnieken in de hersenen werken en als geheugentrainer maakt hij zijn unieke ervaringen en methoden wereldwijd beschikbaar. In boeken, in lezingen als keynote speaker, in seminars en in zijn veelgeprezen online cursus: Geheugentraining met een wereldrecordhouder.

Neem een kijkje op deze website en Boris laat je graag kennismaken met de beste geheugentechnieken.

Subcategorieën

Media

Presse Partner Köln
presse@boriskonrad.de
www.presse-partner-koeln.de
+49 (0)221- 165 343 50

Hauptstraße 226
51503 Rösrath
Duitsland

Contact

Boris Nikolai Konrad
info@boriskonrad.de
Van-der-Grintenstr. 5
47559 Kranenburg

Telefoon: +49 (0)821 790040-10

Management

Wendie Ockeloen - Bukman Management
wendie@bukmanmanagement.nl
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Nederland
Mobiel: +31 6 51170110